Nemate stavki u vašoj korpi

Atas

ATAS RIAL 2000 25kg

Jednokomponentno bezkontaktno sredstvo namjenjeno za pranje automobila, kamiona, cerada, točkova i motora. Brzo i efikasno rastvara prljavštinu, masnoću i ulje. Antistatički efekat, lako se spira. Pakovanje 25KG

ATAS DIMER -Dvokomponentni šampon 10KG

Dvokomponentni šampon za bezkontaktno pranje Eliminiše prljavštinu, ulje, mast i smog. Pogodan za pranje kamiona, kontejnera, građevinske i industrijske opreme. Također se preporučuje za pranje mehaničkih dijelova i motora.

ATAS DIMER-Dvokomponentni šampon 25Kg

Dvokomponentni šampon za bezkontaktno pranje Eliminiše prljavštinu, ulje, mast i smog. Pogodan za pranje kamiona, kontejnera, građevinske i industrijske opreme. Također se preporučuje za pranje mehaničkih dijelova i motora.

ATAS DLS 125 L3 10KG

Koncentrovani proizvod za bezkontaktno pranje vozila sa efektom pjene, stvara pjenu svijetlo plave boje koja čisti i odmašćuje. Ne začepljuje mlaznice šamponirki, može se koristiti u automatski sistemima ili sa šamponirkom.

ATAS DECO 25KG

Jednokomponentno sredstvo za pranje vozila. Ne oštećuje boju,plastične i gumene dijelove(brisače,zaptivke...). Savršeno čisti i ostavlja površinu sjajnom, sadrži posebne supstance koje ga čine efikasnim.

ATAS FORLEGA 12KG

Sredstvo za odmašćivanje i pranje aluminijumskih felni i legura aluminijuma, kao i čišćenje hroma i nikla. Brzo uklanja oksidacije i ostatke kočnica.

ATAS FORCLEAN 10KG

Deterdžent formulisan sa specijalnom formulom za odmašćivanje i čišćenje. Uklanja ostatke od ulja, masti, smoga. Proizvod štiti i ne oštećuje boje, plastike, dijelove od metala. Može se koristiti za odmašćivanje mehaničkih dijelova.

ATAS BRILLCAR 10KG

Koncentrovano sredstvo za ručno pranje vozila, PH neutralno. Sadrži razgradive granule, koje automobil čine blistavim, također se upotrebljava na svim bojama i ne oštećuje ih. Stvara veliku i meku pjenu koja se lako ispire.

ATAS PNEUBELL MB 12KG

Sjaj za gume. Proizvod napravljan na biljnoj bazi, daje gumi visoki sjaj i nema boje, eliminiše pucanje gume nastale od sunca. Efekat sjaja nakon nanošenja trajat će nekoliko dana.

ATAS PLAK 2r 10KG

Antistatičko silikonsko mlijeko na bazi prirodnih voskova i silikona, polira i štiti plastične površine bez zamašćivanja (instrument tabla, branici...) Zbog antistatičkog svojstva ima učinak zaštite od prašine.

ATAS FASCO 8KG

Jedinstvena i originalna formula koja se koristi za obnavljanje prirodnog sjaja plastičnih površina, spojlera i branika automobila. Obnavlja, polira i poboljšava dijelove od plastike, lako se nanosi, nije masan. Otporan na više pranja.

ATAS NETINS 10KG

Sredstvo za uklanjanje insekata, Temeljno čisti staklo i karoserijske dijelove automobila od ostataka insekata (muha, komaraca...)

ATAS AUTOBELLA 10KG

Sredstvo za ručno pranje vozila sa velikom snagom čišćenja u odmašćivanja. Ne ostavlja mrlje čaka i kada se koristi na vrlo delikatnim bojama. Ostavlja blag sjaj i osvježava boju. Ne sadrži fosfor.

ATAS AUTOBELLA LAVAINCERA 10KG

Sredstvo za ručno pranje sa efektom voska. Ne ostavlja mrlje čak i kada se koristi na vrlo delikatnim bojama. Osvježava boju i ostavlja sjaj.

Mirisna zaštita plastičnih površina u spreju Atas Plak 750 ml

Zahvaljujući prirodnim voskovima obnavljuje, njeguje tretirane površine od plastike i drveta.