Nemate stavki u vašoj korpi

Demonterke

HPA FAIP M624 - Automatska putnička demonterka 10"-26"

Automatska putnička demonterka 10"-26" Spoljno hvatanje gume 24" Mašina idealna za "UHP" i "RunFlat" gume (WDK Approved) Standardni odljepljivač OPCIONO: 2V- motor sa dvije brzine FS-integrisan manometar i duvanje iz kandži;

HPA FAIP M830LL - Automatska demonterka od 10"- 30"

Predviđeno za "UHP" i"RunFlat" gume (WDK Approved). Automatski kljun "LEVER-LESS" tehnologija za rad bez montirača. Motor sa dvije brzine. Integrisan ALLY 90 dodataka za niskoprofilne gume. Demonterka je dostupna sa topom za duvanje iz kandži (FS) i integrisanim manometrom za duvanje guma. Sistem za zaključavanjem felge kroz centar.

HPA FAIP M42 2V FS LL - Automatska demonterka BRAVO line

HPA FAIP M42 2V FS LL automatska putnička demonterka od 10"-24", sa automatskim kljunom za rad bez montirača. Dvije brzine, standardni odljepljivač. Integrisani manometar za duvanje guma i duvanje iz kandži.

HPA FAIP F562- Teretna demonterka za kamione, autobuse

Teretna demonterka za kamione, autobuse, traktore i radne mašine od 14" do 58", (sa setom od 4 nastavka). Motor sa dvije brzine, sa automatskom rukom (opciono). Komande sa radio vezom.

HPA FAIP F560 - Teretna demonterka za kamione

Teretna demonterka za kamione, autobuse, traktore, i radne mašine od 14"-56". (sa setom od 4 nastavka), sa manuelnom rukom, motor sa dvije brzine.