Nemate stavki u vašoj korpi

Hobby Auto

Atas kozmetika za Vaše automobile, hobby program, spreman za upotrebu.

Mirisna zaštita plastičnih površina u spreju Atas Plak 750 ml

Zahvaljujući prirodnim voskovima obnavljuje, njeguje tretirane površine od plastike i drveta.

Sredstvo za pranje stakla - Candivetro 750 ml

Sredstvo za čišćenje svih vrsta stakla.

Čistač tekstila Atas Detap 750 ml

Sredstvo za čišćenje tkanine, osvježava boje i za sobom ostavlja osvježavajući miris.

Mlijeko za njegu unutrašnjosti automobila Atas Plak 2R 750 ml

Zahvaljujući prirodnim voskovima obnavljuje, njeguje tretirane površine od plastike i gume. Djeluje antistatično. Jednostavna upotreba.

Čistač motora Atas Forclean 750 ml

Smjesa je bez mirisa na osnovi vode, spremna eliminirati masnoću i zamazane mehaničke djelove uopće. Ne pravi mrlje, za saobom ostavlja metale čiste i sjajne.

Čistač felgi Atas Forlega 750 ml

Formula superaktivna, gdje je savršena ravnoteža između tenzida i kiselih tvari omogućava brzo uklanjanje kočionih oksida i praha iz rubova u aluminiju i legurama. Nemojte ga koristiti na oslikanim rubovima. Preporučuje se za čišćenje i osvjetljavanje na bočnim stranicama i aluminijskim kutijama. Sadrži inhibitore korozije

Sredstvo za čišenje unutrašnjosti automobila - Atas Vinet 750 ml

Aktivno sredstvo za čišćenje unutrašnjosti auta - plastične dijelove, skaja, linoleuma, vanjskog namještaja Odmašćuje površine, ostavljajući ih čistim.

Atas Decabit 250 ml-Sredstvo za čišćenje katrana i smole

Uklanja brzo i sa potpunim sigurnošću ostatke od bitumena i katrana. Ne ostavlja tragove i također je namjenjen za otapanje.

NETINS 250ml-Deterdžent za uklanjanje mušica

Brzo uklanja organsku nečistoću od mušica i raznih insekata sa stakla i karoserije auta. Ne ostavlja aureole i ne oštećuje plastiku i gume. Dostupan u verziji spremnoj za uporabu, te u koncentriranoj verziji, koja se koristi sipanjem sredstva pomiješanog sa deterdžentom za pranje stakla ili sa vodom u namjensku posudu u autu za prskanje i pranje prednjih i zadnjih stakala (razrijediti 250 ml u 6 do 8 litara).

ARIGEN 750ml-NEUTRALIZATOR NEUGODNIH MIRISA

Uklanja neugodne mirise od životinja, dima, plijesni, prženja, znoja i slično, ostavljajući ugodan miris. Namijenjen za automobile, kupatila i prostorije općenito. Ne rabiti na tkaninama od antilopa, kože, krznu. U slučaju dvojbe uraditi provjeru kompatibilnosti.

DEOPAR 750ml - Osvježivač prostora

Tečno sredstvo sa mirisom, sa velikom ustrajnošću. Može se koristiti za auto i dom. Sadrži supstance sa higijenskim dejstvom. Raspršiti u prostoriji u malim dozama. Dostupan u raznima mirisima.

ATAS SURE - Sredstvo za repariranje

Brzo i učinkovito, uklanja neugodnosti nastale usljed nepredviđenog puknuća gume. Može se koristiti za sve vrste guma auta i motora. Ne treba demontirati gumu. U slučaju velikih oštećenja izbjegavajte upotrebu. Prije upotrebe ukloniti uzrok oštećenja.

ATAS FASCO 600ml-SREDSTVO ZA OŽIVLJAVANJE LAJSNI, PRAGOVA I SPOJLERA

Produkt visoke kvalitete, vraća pragovima, spojlerima i dijelovima od gume izvorni sjaj. Ostavlja lagani zaštitni vodootporni film. Brzo se suši, ne masti i odolijeva raznim pranjima.

ATAS HYDROREP 750ml-vosak

Brzo i učinkovito, osigurava optimalne rezultate na svakom tipu farbe. Sa trostrukim dejstvom, ubrzava sušenje auta, polira boju štiteći je od atmosferilija. Za bolje rezultate rabiti na suvoj boji.

ATAS CLIM 400ml- HIGIJESNO SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU KLIME

Pomoću visoko kvašeće i mokre pjene, čisti i higijenizira u potpunosti cijevi i sve komponente uređaja za klimatizaciju svih prevoznih sredstava, domova, ureda dajući prostoru zrak čist i bez neugodnih mirisa. Za postizanje optimalnih rezultata savjesno se pridržavati instrukcija iz upute za uporabu.