Nemate stavki u vašoj korpi

Mašine za dubinsko pranje

POWER EXTRA 7 WIRBEL-Usisivač za dubinsko pranje

Kompaktan model za čišćenje, pranje i sušenje svih vrsta tekstilnih površina. I verzija je opremljena spremnikom od nehrđajućeg čelika. Verzija Auto opremljena je alatom za sprej-ex tapaciranje i prije svega 6-metarskim raspršivačem (Ø 40) za čišćenje unutrašnjosti automobila (čak i manje pristupačnih područja) bez ikakvog napora. Opremljena je snažnom pumpom: 28 W, brzinom raspršivanja vode 0,95 l / min, tlakom od 4 bara 7 litara spremnika otopine spremnika (izmjenjivi spremnik otopine). Odvojena kontrola pumpe.

POWER EXTRA 31l AUTO CEME WIRBEL-Usisivač za dubinsko pranje

Power Extra 31 je vrhunski model raspona, pogodan za sve vrste primjena i čišćenje. Svestranost i maksimalne performanse (twin vac motori), smanjeni su i raznoliki u tri verzije, a sve s klasičnim spremnicima od nehrđajućeg čelika. Standardna inačica sastoji se od 3 m crijeva (Ø 40), alata za sprej ex tapaciranje i prskalice ex floor; ovaj model dostupan je ili sa standardnom Ulka pumpom (48 W snaga, 1,1 l / min brzina prskanja vode, tlak od 7 bara) ili s Ceme jednom (60 W snaga, 4,5 l / min brzina prskanja vode, 6 tlak u baru). Automatska verzija (opremljena i Ceme pumpom) dolazi s alatom za raspršivanje i pretežno sa 6 m sprej-ex crijevom, savršenim za unutrašnjost automobila i za sva teško dostupna područja. Rezervoar za otopinu od 31 litre, jednostavan za punjenje zahvaljujući punjenju. Spremnik od 32 litre može se jednostavno ispustiti pomoću praktičnog crijeva za odvod ili uklanjanjem cijelog spremnika i pražnjenjem. Odvojena kontrola crpke.

DISK MAŠINA ZA PRANJE TEPIHA/PODOVA - SB 143 L13

Modeli s radnom širinom od 430 mm, učinkovita kombinacija motorne težine - brzine, čine ovaj stroj prikladnim za sve poslove čišćenja i restauracije. Vrlo jak indukcijski motor za dugi vijek trajanja i izvrsne performanse. Dvostruka zaštita od nenamjernog pokretanja. Satelitski i planetarni mjenjač za prijenos velike snage, dugi vijek trajanja i nisku razinu buke. Ručka posljednje generacije rezultirala je savršenom sintezom između velike čvrstoće, ergonomije, sigurnosti i inovativnog dizajna. L10: osnovni model svestran i jednostavan za korištenje. L13: verzija s jačim motorom za zahtjevnije i teže radove. L16: s posebnim visokoučinkovitim motorom za uporabu stroja s posebnim priborom kao što je dodatna težina, papiri za brušenje ili za brušenje / škripanje. L22: model s radnom širinom od 430 mm, s izvanrednim motorom snage 3 KS, L22: model s radnom širinom od 430 mm, s izvanrednim motorom snage 3 KS, dopuštajući njegovo korištenje u super-profesionalnim područjima.