You have no items in your shopping cart.

Atas

AIRCLIM 150ml - Air conditioner disinfectant

It is a product especially suitable for the hygiene of the cockpit surfaces, air conditioners and ventilation openings of each vehicle. Antibacterial, removes odors caused by microorganisms, animals, smoke and steam. Pleasant smell, suitable for surface treatment, environment, filters, etc. With full drain valve. Follow the instructions on the package.

ARIGEN - NEUTRALIZATOR MIRISA

Uklanja neugodne mirise zbog životinja, dima, plijesni, prženog mirisa, znoja itd. Ostavljajući ugodan parfem. Preporučuje se za automobile, toalete i bilo koju drugu sobu. Ne koristiti na antilopu, koži, krznu. Napravite test kompatibilnosti prije nego što ga upotrijebite.

CANDIVETRO - sredstvo za staklene površine

Deterdžent za staklo, ugodno parfimiran, uklanja smog, nikotin, masnoću, insekte i mušice. Ne ostavlja nikakav oreol; jako isparava. Preporučuje se za lakirane i emajlirane površine i kristale.

CLIM 400ml - pjena za dezinfekciju klime

Zahvaljujući visokoj pjeni za vlaženje, potpuno čisti i higijenizira cijevi i ostale dijelove klimatizacijskog sustava bilo kojeg prijevoznog sredstva, domova, ureda izdišući higijenski čist zrak bez mirisa. Da biste postigli izvrsne performanse, pažljivo slijedite upute na spremniku.

CROSS 400ml - sredstvo za poliranje vozila, VOSAK

Savršena kombinacija silikona, prirodnih voskova i sredstava za čišćenje koje uklanjaju neprozirnost brzo obnavljajući bilo koju boju. Poliranjem obnavlja boje, odolijeva operacijama pranja i štiti od vlage i sunčevih zraka.

DECABIT - sredstvo za uklanjanje katrana,smole..

Brzo i sigurno uklanja ostatke bitumena i katrana obojeni i plastični dijelovi. Ne ostavlja nikakve ostatke. Preporučuje se za topljenje ljepila i ljepila.

DEOPAR 750ml - parfemska tekućina

Dugotrajna parfemska tekućina, korisna u automobilima i domovima. Sadrži higijenske tvari. Prskajte malo po malo u sobi. Dostupno u različitim ugodnim mirisima.

DETAP 750ml- Sredstvo za tkanine

Poseban deterdžent na bazi odabranih tenzida, posebno dizajniran za čišćenje unutrašnjosti automobila od tkanine i tepiha. Brzo i temeljito uklanja prljavštinu, posvjetljuje boje i ostavlja ugodan miris. Dostupno u suhoj pjeni od 400 ml iu tekućoj verziji, obje za ručnu upotrebu. Slijedite upute prikazane na naljepnici.

DIMER 2kg - SUPER KONCENTRIRANO SREDSTVO ZA VANJSKE DIJELOVE

Alkalna baza koja odmah topi masnu nečistoću, organske i anorganske, mrlje od krvi, smog, ostatke ulja i tlo. Preporučuje se za čišćenje teških motornih vozila, kontejnera, frigo kamioni, cerade. Dobro razrijeđen, preporučuje se i čišćenje mehaničkih dijelova. Na aluminijskim površinama izbjegavajte dugotrajni kontakt. Ne koristiti na motorima i biciklima

LACER 750ml

Alkalni proizvod, sadrži određene površinski aktivne tvari učinkovito i brzo uklanja masne ostatke, oksid i kočni prah. Upotrebljiv na bilo kakvim naplatcima automobila, čak i obojenim. Za motocikle i skutere koristite Pulibike.

HYDROREP - sredstvo za poliranje i sušenje

Brz i učinkovit, osigurava savršene rezultate na bilo kojoj vrsti boje. Trostruko djelovanje, ubrzava postupak sušenja automobila, polira boje štiteći od vremenskih utjecaja. Koristi se na suhoj boji, poboljšava rezultat.

FORLEGA 750ml - Sredstvo za aluminijum, felge

Visoko učinkovit na oksid i prah kočionih pločica. Ne četkajte. Ostavlja površine svijetlim. Preporučuje se za kromirane, poniklane i aluminijske dijelove. Proizvod na bazi kiseline. Sadrži inhibitore korozije. Izbjegavajte ga koristiti na posebnim ili obojenim naplatcima automobila, motocikala i skutera i na plastičnim poklopcima naplataka.

FORCLEAN 750ml - Sredstvo za odmašćivanje i pranje motora

Nisko alkalni proizvod. Preporučuje se za čišćenje automobila - čak i ručno, i za odmašćivanje mehaničkih dijelova. Valjana alternativa proizvodima na bazi otapala, brzo se topi i uklanja masne i masne ostatke s vanjskih i mehaničkih dijelova motora elementi uopće. Ne mijenja obojene površine, plastiku, gumu i metal. Ne koristiti na motociklima i skuterima.

FORCLEAN 2kg - Sredstvo za pranje i odmašćivanje motora

Nisko alkalni proizvod. Preporučuje se za čišćenje automobila - čak i ručno, i za odmašćivanje mehaničkih dijelova. Valjana alternativa proizvodima na bazi otapala, brzo se topi i uklanja masne i masne ostatke s vanjskih i mehaničkih dijelova motora elementi uopće. Ne mijenja obojene površine, plastiku, gumu i metal. Ne koristiti na motociklima i skuterima.

FASCO 600ml - osvježivač boje na plastikama (vanjskim)

Visokokvalitetni proizvod koji odbojnike, spojlere i gumene dijelove dovodi do njihove izvorne svjetline. Ostavlja lagani zaštitni vodoodbojni film. Brzo se suši, ne podmazuje i odolijeva nekoliko operacija pranja.