Nemate stavki u vašoj korpi

Autokozmetika

Firma PABOS doo je uvoznik i distributer proizvođača autokozmetike ATAS, čije proizvode odlikuje visoki kvalitet i ekološka prihvatljivost.
Atas proizvodi kozmetiku za ručne, samouslužne i automatske praonice te hobi program autokozmetike za individualnu upotrebu.

AIRCLIM 150ml - Sredstvo za dezinfekciju klime

To je proizvod posebno pogodan za higijenu površina kokpita, klima uređaja i ventilacijskih otvora svakog vozila. Antibakterijski, uklanja mirise uzrokovane mikroorganizmima, životinjama, dimom i parom. Ugodnog mirisa, odgovara obradi površina, okoliša, filtera itd. S potpunim ventilom za pražnjenje. Slijedite upute prikazane na pakiranju.

ARIGEN - NEUTRALIZATOR MIRISA

Uklanja neugodne mirise zbog životinja, dima, plijesni, prženog mirisa, znoja itd. Ostavljajući ugodan parfem. Preporučuje se za automobile, toalete i bilo koju drugu sobu. Ne koristiti na antilopu, koži, krznu. Napravite test kompatibilnosti prije nego što ga upotrijebite.

CANDIVETRO - sredstvo za staklene površine

Deterdžent za staklo, ugodno parfimiran, uklanja smog, nikotin, masnoću, insekte i mušice. Ne ostavlja nikakav oreol; jako isparava. Preporučuje se za lakirane i emajlirane površine i kristale.

CLIM 400ml - pjena za dezinfekciju klime

Zahvaljujući visokoj pjeni za vlaženje, potpuno čisti i higijenizira cijevi i ostale dijelove klimatizacijskog sustava bilo kojeg prijevoznog sredstva, domova, ureda izdišući higijenski čist zrak bez mirisa. Da biste postigli izvrsne performanse, pažljivo slijedite upute na spremniku.

CROSS 400ml - sredstvo za poliranje vozila, VOSAK

Savršena kombinacija silikona, prirodnih voskova i sredstava za čišćenje koje uklanjaju neprozirnost brzo obnavljajući bilo koju boju. Poliranjem obnavlja boje, odolijeva operacijama pranja i štiti od vlage i sunčevih zraka.

DECABIT - sredstvo za uklanjanje katrana,smole..

Brzo i sigurno uklanja ostatke bitumena i katrana obojeni i plastični dijelovi. Ne ostavlja nikakve ostatke. Preporučuje se za topljenje ljepila i ljepila.

DEOPAR 750ml - parfemska tekućina

Dugotrajna parfemska tekućina, korisna u automobilima i domovima. Sadrži higijenske tvari. Prskajte malo po malo u sobi. Dostupno u različitim ugodnim mirisima.

DETAP 750ml- Sredstvo za tkanine

Poseban deterdžent na bazi odabranih tenzida, posebno dizajniran za čišćenje unutrašnjosti automobila od tkanine i tepiha. Brzo i temeljito uklanja prljavštinu, posvjetljuje boje i ostavlja ugodan miris. Dostupno u suhoj pjeni od 400 ml iu tekućoj verziji, obje za ručnu upotrebu. Slijedite upute prikazane na naljepnici.

DIMER 2kg - SUPER KONCENTRIRANO SREDSTVO ZA VANJSKE DIJELOVE

Alkalna baza koja odmah topi masnu nečistoću, organske i anorganske, mrlje od krvi, smog, ostatke ulja i tlo. Preporučuje se za čišćenje teških motornih vozila, kontejnera, frigo kamioni, cerade. Dobro razrijeđen, preporučuje se i čišćenje mehaničkih dijelova. Na aluminijskim površinama izbjegavajte dugotrajni kontakt. Ne koristiti na motorima i biciklima

LACER 750ml

Alkalni proizvod, sadrži određene površinski aktivne tvari učinkovito i brzo uklanja masne ostatke, oksid i kočni prah. Upotrebljiv na bilo kakvim naplatcima automobila, čak i obojenim. Za motocikle i skutere koristite Pulibike.

HYDROREP - sredstvo za poliranje i sušenje

Brz i učinkovit, osigurava savršene rezultate na bilo kojoj vrsti boje. Trostruko djelovanje, ubrzava postupak sušenja automobila, polira boje štiteći od vremenskih utjecaja. Koristi se na suhoj boji, poboljšava rezultat.

FORLEGA 750ml - Sredstvo za aluminijum, felge

Visoko učinkovit na oksid i prah kočionih pločica. Ne četkajte. Ostavlja površine svijetlim. Preporučuje se za kromirane, poniklane i aluminijske dijelove. Proizvod na bazi kiseline. Sadrži inhibitore korozije. Izbjegavajte ga koristiti na posebnim ili obojenim naplatcima automobila, motocikala i skutera i na plastičnim poklopcima naplataka.

FORCLEAN 750ml - Sredstvo za odmašćivanje i pranje motora

Nisko alkalni proizvod. Preporučuje se za čišćenje automobila - čak i ručno, i za odmašćivanje mehaničkih dijelova. Valjana alternativa proizvodima na bazi otapala, brzo se topi i uklanja masne i masne ostatke s vanjskih i mehaničkih dijelova motora elementi uopće. Ne mijenja obojene površine, plastiku, gumu i metal. Ne koristiti na motociklima i skuterima.

FORCLEAN 2kg - Sredstvo za pranje i odmašćivanje motora

Nisko alkalni proizvod. Preporučuje se za čišćenje automobila - čak i ručno, i za odmašćivanje mehaničkih dijelova. Valjana alternativa proizvodima na bazi otapala, brzo se topi i uklanja masne i masne ostatke s vanjskih i mehaničkih dijelova motora elementi uopće. Ne mijenja obojene površine, plastiku, gumu i metal. Ne koristiti na motociklima i skuterima.

FASCO 600ml - osvježivač boje na plastikama (vanjskim)

Visokokvalitetni proizvod koji odbojnike, spojlere i gumene dijelove dovodi do njihove izvorne svjetline. Ostavlja lagani zaštitni vodoodbojni film. Brzo se suši, ne podmazuje i odolijeva nekoliko operacija pranja.