Nemate stavki u vašoj korpi

Autokozmetika

Firma PABOS doo je uvoznik i distributer proizvođača autokozmetike ATAS, čije proizvode odlikuje visoki kvalitet i ekološka prihvatljivost.
Atas proizvodi kozmetiku za ručne, samouslužne i automatske praonice te hobi program autokozmetike za individualnu upotrebu.

CLIM 10kg - Sredstvo za dezinfekciju klimatizacijskih sustava automobila, kamiona

Aktivno rješenje za snažno zalijevanje koje čisti i higijenizira zahvaljujući mekom zapjenite rashladne skupine i cijevi klimatizacijskih sustava automobila, kamiona i kamione. Uklanja prljavštinu, smog, plijesan koji uzrokuje loš miris, ostavljajući ugodan i dugotrajan miris u zraku. Proizvod se također preporučuje za higijenizaciju klimatizacijskih sustava automobila i ureda.

DLS 125 L3 10kg - Aktivna pjena u plavoj boji sa voskom

Koncentrirani proizvod s jakim utjecajem vida. Proizvodi svijetlocrvenu pjenu za čišćenje i odmašćivanje. Ne začepljuje mlaznice ili pumpe; ostavlja površine svijetlim. Djelujte na tlaku koji nije niži od 5-6 atm. Kompatibilan s bilo kojom drugom metodom uklanjanja.

DLS 125 25kg - Aktivna pjena

Koncentrirani proizvod s jakim utjecajem vida. Proizvodi svijetlocrvenu pjenu za čišćenje i odmašćivanje. Ne začepljuje mlaznice ili pumpe; ostavlja površine svijetlim. Djelujte na tlaku koji nije niži od 5-6 atm. Kompatibilan s bilo kojom drugom metodom uklanjanja.

DLS 100 BU/RO/GL 10kg - Aktivna pjena tirkizno/plava, roza, žuta boja

Pjenasti proizvod koji daje originalni utjecaj vizije koji privlači pažnju i zadovoljava kupce. Lagano deterdžent, ne ostavlja mjesta, ne začepljuje pumpe ili mlaznice; lako se ispire. Upotrijebite izravno u spužvasti luk usisavajući ga čist, regulacijom tlaka na 4/6 atm. i ulijevanjem vode u smjesu. Ako koji se koristi u pjenušavoj prskalici, održavajte isti pritisak. Smanjite impulse kako bi blijedilo boja u kanalizaciji.

DETAP 10kg - Sredstvo za dubinsko pranje, KONCENTRAT

Temelji se na suspenzijskim površinski aktivnim supstancama, čisti i odmašćuje unutrašnjost automobila i tkaninu sjedala obnavljanjem boja. Ne stvara pjenu i ostavlja ugodan miris. Preporučuje se za ručnu upotrebu i iscrpljene sustave.

DETER P12 25kg - sredstvo za samouslužne praonice

Pjenušavno sredstvo za predpranje sa voskom

E.R 1 10kg - Pjenušavo sredstvo za pranje, bezkontaktno

Posebno formuliran za pranje pod visokim pritiskom, zahvaljujući svom prodiranju snaga, brzo i duboko topi bilo kakvu nečistoću ostavljajući površine svijetlim. Djelotvorno na felgama, vrlo rješiv, ne začepljuje ništa. Kompatibilan s bilo kojom vrstom uklanjanja.

FASCO 8kg - SREDSTVO ZA PLASTIKE I BRANIKE

Na temelju posebnih tvari za poliranje, lako se razmazuje, obnavlja, polira i poboljšava vanjske dijelove od plastike za automobile, kampere, kamione, bez podmazivanja. Visoko učinkovit i dugotrajan proizvod, otporan je na nekoliko operacija pranja. Biti nanosi se prskalicom ili spužvom. Da se koristi takav kakav jest.

FORCLEAN 10kg - Sredstvo koncentrovano za pranje motora

Bogato emulgatorima i helatnim sredstvima, čisti i odmašćuje vanjske dijelove automobila motora, motora, čamaca i savršeno je sredstvo za pranje automobila. Sigurno tijekom vruće sezone, ostavlja površine čistim i svijetlim. Bez mirisa, ne sadrži otapala; potpuno biorazgradiv, može se razrijediti u vodi. Ne jede boje, aluminij, legure, plastiku ili gumu.

PNEUBELL MB 12kg - Sjaj za gume(koncentrovano sredstvo)

Proizvod visokih performansi na bazi dragocjenih potpuno prirodnih tvari. Visoko posvjetljujuće sredstvo za energiju, obnavlja gumu poboljšavajući njihov aspekt. Čak i preporučeno za automatska postrojenja.

POLISHEC 25kg - samosuhi vosak (KM/kg)

Proizveden od toliko godina, ovaj visokokvalitetni silikonski vosak ne ostavlja nikakvog bijela mrlja. Omogućuje nevjerojatne rezultate čak i pri malim dozama. Jako klizanje, daje a konačni potpuni suhi rezultat na automobilima. Osvjetljava boje i dugo ih štiti od oksidacije i vremenski agensi. Ne ulja i nečistoće.

SELFOR 25kg - Sredstvo za samouslužnu praonicu

Koncentrirani proizvod koji sadrži određene kationske tvari koje imaju jako vlažnu i prodiruću moć prema prometnom sloju. Učinkovito na organsku i anorgansku prljavštinu, brzo i duboko uklanja masne ostatke, ulje, masnoću i smog ostavljajući površine čistim i svijetlim. Lagano isparavajući proizvod, lako se ispire. Ne jede boje, plastiku ili gumu. Pažljivo razrijeđeno preporučuje se i za kotače i mehaničke dijelove. Čak se preporučuje i za visokotlačne samoposlužne perilice.

VIS410 25kg - Jako sredstvo za samouslužne praonice

Jednofazno alkalno sredstvo, karakterizirano snažnim omekšivačem i probojnim djelovanjem. Brzo i čvrsto na bilo kojoj vrsti prljavštine; ne začepljuje ništa niti ostavlja ostatke. Lako se ispire, srednje sredstvo za pjenjenje; ne mijenja obojene dijelove u plastiku ili gumu. Preporučuje se za samoposlužne uređaje za pranje pod visokim pritiskom. Savršena ravnoteža kvaliteta / cijena

JELENSKA KRPA - ZOLLEX

ZOLLEX sintetička jelenska lako uklanja sve vrste prljavštine i mrlja. Za profesionalnu upotrebu i upotrebu u svakodnevnom čišćenju. Upute za uporabu: Prije prve uporabe treba je dobro očistiti. Nakon upotrebe očistite ga sapunom ili sredstvom za čišćenje. Uvijek bi trebao biti pomalo vlažan. Ako se stvrdne, samo je stavite u vodu. Dostupno u dvije veličine: Mali 32 x 42,5cm

Rukavica za pranje vozila Zollex

ZOLLEX Rukavica za pranje automobila s mrežom idealna je za pranje automobila, jer uklanja mrlje od insekata i ne ostavlja ogrebotine. Može se koristiti i za brisanje prašine s različitih površina. Ima visoku čvrstoću i trajnost.