You have no items in your shopping cart.

Car cosmetics

PABOS LLC is an importer and distributor of the manufacturer of car cosmetics ATAS, whose products are characterized by high quality and environmental friendliness.
Atas produces cosmetics for manual, self-service and automatic laundries, as well as a hobby program of car cosmetics for individual use.

NETINS 250ml - sredstvo za uklanjanje insekata

Sredstvo namjenjeno za uklanjanje insekata sa automobila. dostupno u razblaženoj verziji, te kao koncentrat.

PENETRUS - Odvijač za vijke

OTKLJUČUJE vijke, vijke i neaktivne ili zahrđale mehaničke dijelove. PENETRIRA u inkrustrirane mehanizme ostavljajući ih glatkim; uklanja trenje i škripanje na zaklopcima, bravama, lancima, izbjegavajući njihovo zaključavanje čak i pri smrzavanju. SMANJUJE i čisti otapanjem bilo koje masne i masne inkrustacije. ANTIKOROZIVNO i antikorozivno, čak i u prisutnosti vlage, morske vode i slanosti. Preporučuje se za zaštitu terminala, zavojnica, paljenja zavojnica i električnih dijelova općenito. VODOOTPORNI jer odbija vodu i reaktivira električne kontakte. Ne mijenja vodljivost.

PLAK 750ml - Kokpit sprej, sprej za instument tablu

Već dugi niz godina na europskom tržištu, sinonim za stalnu i visoku kvalitetu jamči dugotrajan učinak tijekom mnogih dana. Čisti, polira i štiti nadzorne ploče i unutrašnjost automobila od plastike i drva. Antistatik i antiprah, sprečava starenje tretiranih površina. Pruža se u raznim i profinjenim mirisima. Preporučuje se za poliranje namještaja i površina od gume i mramora.

PLAK 2r 750ml - Mlijeko za plastike

Zahvaljujući prirodnim voskovima koje sadrži, obnavlja i njeguje obrađene površine od plastike, drveta, gume i mramora. Antistatik, smanjuje stvaranje prašine. Jednostavan je za upotrebu, ne podmazuje i lako se širi mekom krpom. Idealno za njegu i ljepota automobila, motocikala, kuća, kampera itd.

PLAK 2LK 5kg - koncentrat sredstva za njegu plasticnih površina

Sredstvo za poliranje na bazi silikona, ugodnog mirisa. Čisti i lakove bez podmazivanja nadzornih ploča i sintetičke kože sjedala, plastike i gumene površine općenito. Anti statički. Upotreba: malo po malo mekom krpom.

VINET 750ml - Sredstvo za pranje plastika, kože, skaja

Aktivna tekućina s velikom snagom čišćenja, pogodna za unutrašnjost automobila od plastike i Vinilpelle kampera i kamp prikolica, za čišćenje mehaničkih dijelova, roleta, vrtnog namještaja, alata i linoleuma, laminata i lakiranih površina. Čisti, odmašćuje i posvjetljuje boje ne ostavljajući ostatke. Dostupno u verziji za pjenjenje od 400 ml i u tekućoj verziji, obje za ručnu upotrebu.

UNIMAN PASTA 4kg

Proizvod bogat cijenjenim tvarima za zaštitu kože osigurava savršeno čišćenje od masnoće, prljavštine i ulja poštujući kožu. Nekoliko grama paste može jamčiti izvrsne rezultate (formula podnesena u Ministarstvu javnog zdravstva).

UNIMAN CREAM - Tečni gel za pranje ruku

Kremasti proizvod - neutralnog pH - nježno čisti ruke uklanjanjem ulja, masti i tinte. Sadrži posebne zaštitne tvari za kožu. Ugodno parfimiran. Spremnik s uređajem za razmjeravanje (formula podnesena Ministarstvu javnog zdravstva).

SURE - Sredstvo za brzu popravku gume

Brzo i učinkovito rješava svaku nesreću zbog nepredvidivih interpunkcija. Upotrebljivo na bilo kakvim automobilskim i motociklističkim gumama. Ne demontirajte kotače. U slučaju velikih rupa, izbjegavajte ih koristiti. Prije nanošenja uklonite mogući uzrok oštećenja.

SIGER - diht masa

Posebna pasta za stvaranje ili zamjenu bilo koje vrste brtve. Obrasci hladnim radom željeni samo-vulkanizirajući premaz. Ne odvodi; vertikalno upotrebljiv, otporan na ulja, otapala, vodu, glikole, masti na visokim i niskim temperaturama (-70 / + 300 ° C). Preporučuje se za kombinacija motora, vozova, lonaca, pumpi itd ne upotrebljavati za kombinaciju dijelova teflona, polietilena i moplen.

RIAL 2000 25kg

Slično dvostrukim komponentama. Lako se ispire. Antistatičko djelovanje. Preporučuje se za automobile, motorna vozila, cerade, kontejnere. Vrijedi za odmašćivanje ili s tvrdom vodom ili vodom za recikliranje. U prisustvu visokih temperatura i presjeka, djeluju na ohlađene površine. Razrijediti: 1: 80-100 za postupke predpranja; 1: 40-60 za normalno čišćenje; 1: 8-12 za naplatke i motore.

AUTOBELLA LAVAINCERA 10kg - Šampon za ručno pranje sa voskom

Preporučuje se posebna formula za čišćenje i odmašćivanje bilo koje vrste boje. Bogat poliranje, emulgiranje i vodonepropusnost tvari, pomaže u sušenju ostavljajući nevjerojatnu svjetlinu. Preporučuje se za čišćenje osjetljivih sastojaka površine. Ne sadrži fosfate.

BRILLCAR 10kg - Šampon za ručno pranje vozila

Deterdžent na bazi 15% aktivnih tvari, preporučuje se za ručno pranje operacijama. Neutralni pH, nježan i siguran na bilo kojoj vrsti boje; uklanja prljavštinu zbog smog, mast, ulje i tlo ostavljajući površine čistim i svijetlim. Stvara obilnu i mekanu pjenu koja se lako ispire. Čak se preporučuje kao sredstvo za pjenjenje kod različitih vrsta biljaka.

CANDIVETRO 10kg - Sredstvo za pranje staklenih površina, ogledala

Uklanja smog, nikotin, masnoću, ostatke insekata i otiske. Jako isparava, ima ne ostavljajte nikakvu oreol ili iridescenciju pružajući savršenu vidljivost. Čak i korisno na zrcalima, kristalima i opranim površinama općenito. Ugodno parfimiran. Za upotrebu u određenim rezervoarima za automobilsko staklo, osigurava zaštitu od smrzavanja oko - 4/5 ° C.

CEM 10kg - Sredstvo za uklanjanje cementnih naslaga

Proizvod neophodan u građevinskoj industriji jer uklanja jake cementne nakupine od alata, mješalica cementa i betona. Nosite zaštitne naočale i rukavice dok ga upotrebljavate ili ulijevate kao koncentrirani proizvod na bazi kiseline. Sadrži koroziju inhibitori. Da se nanese čistim četkama ili čeličnim / plastičnim raspršivačima, a zatim isperite obilno.