Nemate stavki u vašoj korpi

Ručno pranje

AUTOBELLA LAVAINCERA 10kg - Šampon za ručno pranje sa voskom

Preporučuje se posebna formula za čišćenje i odmašćivanje bilo koje vrste boje. Bogat poliranje, emulgiranje i vodonepropusnost tvari, pomaže u sušenju ostavljajući nevjerojatnu svjetlinu. Preporučuje se za čišćenje osjetljivih sastojaka površine. Ne sadrži fosfate.

CANDIVETRO 10kg - Sredstvo za pranje staklenih površina, ogledala

Uklanja smog, nikotin, masnoću, ostatke insekata i otiske. Jako isparava, ima ne ostavljajte nikakvu oreol ili iridescenciju pružajući savršenu vidljivost. Čak i korisno na zrcalima, kristalima i opranim površinama općenito. Ugodno parfimiran. Za upotrebu u određenim rezervoarima za automobilsko staklo, osigurava zaštitu od smrzavanja oko - 4/5 ° C.

DETAP 10kg - Sredstvo za dubinsko pranje, KONCENTRAT

Temelji se na suspenzijskim površinski aktivnim supstancama, čisti i odmašćuje unutrašnjost automobila i tkaninu sjedala obnavljanjem boja. Ne stvara pjenu i ostavlja ugodan miris. Preporučuje se za ručnu upotrebu i iscrpljene sustave.

FORCLEAN 10kg - Sredstvo koncentrovano za pranje motora

Bogato emulgatorima i helatnim sredstvima, čisti i odmašćuje vanjske dijelove automobila motora, motora, čamaca i savršeno je sredstvo za pranje automobila. Sigurno tijekom vruće sezone, ostavlja površine čistim i svijetlim. Bez mirisa, ne sadrži otapala; potpuno biorazgradiv, može se razrijediti u vodi. Ne jede boje, aluminij, legure, plastiku ili gumu.

JELENSKA KRPA - ZOLLEX

ZOLLEX sintetička jelenska lako uklanja sve vrste prljavštine i mrlja. Za profesionalnu upotrebu i upotrebu u svakodnevnom čišćenju. Upute za uporabu: Prije prve uporabe treba je dobro očistiti. Nakon upotrebe očistite ga sapunom ili sredstvom za čišćenje. Uvijek bi trebao biti pomalo vlažan. Ako se stvrdne, samo je stavite u vodu. Dostupno u dvije veličine: Mali 32 x 42,5cm

Rukavica za pranje vozila Zollex

ZOLLEX Rukavica za pranje automobila s mrežom idealna je za pranje automobila, jer uklanja mrlje od insekata i ne ostavlja ogrebotine. Može se koristiti i za brisanje prašine s različitih površina. Ima visoku čvrstoću i trajnost.